Om os

Rejsens begyndelse

Med en passion for at skabe rammerne for gode oplevelser og lykkelige minder på en anderledes og uforglemmeig måde kom Tiptipi til verden. Det var kærlighed ved første blik da vi så de elegante og smukke tipi telte, og vi udviklede med det samme en drøm om at skabe ekstraordinære rum til alle jer som vil opleve magien af at afholde et event i vores æstetisk flotte og multifunktionelle telte.

Kort sagt – Skab rum til minder.

Dine drømme i fokus

I Tipitipi forstår vi at et events succes handler om at få alting til at gå op i en højere enhed. Intet event er det samme og derfor er vi altid klar til at skræddersy jeres opsætning så den opfylder alle jeres ønsker og behov, og vi forlader ikke stedet før vi er sikre på at i har fået den opsætning i drømmer om.

Teltet til enhver anledning

For at kunne skabe den rigtige atmosfære og de rigtige rammer, har vi nøje udvalgt det luksuriøse stratus 72 tipi telt. Teltet er utroligt alsidigt, og egner sig perfekt til alle anledninger, uanset om du skal bruge det til din bar eller madbod på en festival, til et forretningsmøde med virksomheden, eller skal skabe minder for livet til brylluppet, den runde fødselsdag eller noget helt tredje.

Opdag magien

Se videoen og få en smagsprøve på hvad vores tipi telte kan, og opdag magien ved at afholde arrangementer i tipi telte.

Kontakt os

Kontakt