Wallflex

Vægge efter din smag

Hvor linkflex beskriver mulighederne for at koble flere telte sammen for at skabe præcis de rammer i ønsker og har brug for, så beskriver wallflex hvordan man kan koble teltene sammen. Der er mange forskellige former for vægge, skillere, indgange, afskærmere osv. Nedenfor kan du se eksempler på nogen af de mange opsætninger man kan få ved brug af vægge.

Eksempler på forskellige konstellationer

Previous slide
Next slide

Ovenstående er nogle af de mest populære konstellationer. Som det vises kan man både brude wallflex til sit enkeltstående telt hvis man gerne vil have et lukket telt, men samtidigt gerne vil have et vinduesparti, eller man kan koble flere telte sammen på forskellige måder, enten med åbent udsyn eller lukket af. Det er også muligt at lave en indgang, enten ved at have den ene side stående åben, eller ved at tilføje en æstetisk flot trædør. 

Afskærmere som vægge

Til venstre kan i se hvordan man også kan lukke den ene side af i stedet for at bruge vægge. Vi kalder dem afskærmere, og de bruges til at dække de små hjørner, sådan at teltene naturligt skaber en væg, samtidigt med at teltene bliver mere vand- og vindtætte. Man bruger med fordel afskærmere på teltenes ene side, og så vægge med indgang på den anden side. På den måde skaber man en retning i arrangementet.  

Er du interesseret i at høre mere om hvordan og hvor mange telte der kan linkes sammen, så tryk på knappen nedenfor og læs mere om vores linkflex.

 

Opdag magien

Se videoen og få en smagsprøve på hvad vores tipi telte kan, og opdag magien ved at afholde arrangementer i tipi telte.

Kontakt os

Kontakt