Linkflex

Sammenkobling

Med Linkflex sammenkobler man flere telte for at skabe de rammer man har brug for og ønsker. Teltene overlapper hinanden og danner dermed ét stort indendørsareal. Linkflex gør det muligt at tilpasse rammerne præcis til det arrangement du ønsker at holde i de flotte tipi telte.
Nedenfor kan du se nogen af de mange konstellationer som teltene kan slås op i.

Eksempler på forskellige konstellationer

Previous slide
Next slide

Ovenstående er nogle af de mest populære konstellationer, hvor vi sørger for opsætning af teltene, belysning, borde og siddepladser, gulv, vægge, bålplads, scene, bar osv.

Mulighederne er uendelige og vi er klar til at skræddersy rammerne for jeres arrangement lige efter jeres ønsker.

Åbne og lukkede

At sammenkoble teltene betyder ikke at du skal sige farvel til teltenes alsidighed og funktionalitet. De sammenkoblede telte kan, ligesom de enkeltstående, både være åbne og lukkede. Det er også muligt at lukke sider af, som ses på billedet til venstre. Det skaber en naturlig indgang fra teltenes ene side, samtidigt med at det gør teltene mere vand- og vindtætte. Der er et væld af muligheder og skulle i have en bestemt konstellation i tankerne skal vi gøre vores bedste for at imødekomme den.

Når man linker flere telte sammen, kan det både gøres som på billedet til venstre, men det kan også gøres med forskellige variationer af vægge. Klik på knappen nedenfor for at læse mere omkring det vi kalder “Wallflex”.

Opdag magien

Se videoen og få en smagsprøve på hvad vores tipi telte kan, og opdag magien ved at afholde arrangementer i tipi telte.

Kontakt os

Kontakt