Teltene

Oplevelser og fest tæt på naturen

I TipiTipi hylder vi naturen, elsker en god fest og forstår vigtigheden af, at alt klapper. Mødet, festen, fællesskabet – skal være alt det, I drømmer om. Vi planlægger alt fra unikke møder og firmaevents til bryllupper og byfester.

Hvis vi må bruge lidt billeder fra jeres dag, får I halv pris på en opsætning marts, april, maj, juni, september og oktober.

1 luksustipi

Lyskæder i hele teltet

Vinduesvæg

Normalpris 20.000 kr. / Nu 10.000 kr. 

Opsætningen er som på billedet, dog uden inventar
(det kan vi også hjælpe med).
Teltet er beige og lysebrun med en meget hårdfør og vandafvisende dug
(vi har testet det i flere storme!)
.
Teltet er 7,4 meter højt, vejer 740 kg og er 13 meter i diameter.

Siderne slået op

Med et Stratus 72 telt kan man som nævnt både have siderne slået op eller slået ned. De opslåede sider giver både mere lys og plads i teltet. 

Hvis siderne er slået op har et enkeltstående telt, for eksempel, plads til 140 stående personer, 128 siddende personer med 8 personer pr. bord, eller 96 personer med 6 personer pr. bord. 

Siderne lukket af

Med lukkede sider ofrer man lidt af teltets areal og plads, men til gengæld skabes der en helt speciel atmosfære når man lukker teltet helt eller delvist af. Det giver en hyggelig og mere intim stemning i teltet. 

Et lukket enkeltstående telt har, for eksempel, plads til 80 stående personer, 72 siddende personer med 8 personer pr. bord, eller 54 siddende personer med 6 personer pr. bord. 

Man kan også lave andre opsætninger end de ovenstående eksempler ved åbne og lukkede telte, og vi er altid klar til at spare sådan at vi i fælleskab finder præcis den løsning der er rigtig for dig.

Linkflex

Udover æstetik og kvalitet, har vi også fokuseret meget på teltenes funktionalitet. Her er Stratus 72 teltet helt genialt. Det er muligt at sammenkoble flere telte for at skabe et større univers til dit arrangement. Der er ikke nogen grænse for hvor mange telte kan man koble sammen, og det gør det muligt at skabe præcis de rammer som i ønsker. 

Tryk på knappen nedenfor og læs mere om de mange fordele og muligheder der er med Linkflex.

Wallflex

Når man vælger at koble flere telte sammen, er der mange forskellige måder at gøre det på. Man kan lave vinduespartier, lukke hele sider af, afskærme, lave indgange med og uden smukke trædøre, og meget mere. Wallflex giver dig en indsigt i de muligheder man har når man skal sammenkoble teltene, og dem er der rigtig mange af.

Tryk på knappen nedenfor og læs mere om de mange forskellige løsnigner og muligheder der er med Wallflex.

Opdag magien

Se videoen og få en smagsprøve på hvad vores tipi telte kan, og opdag magien ved at afholde arrangementer i tipi telte.

Kontakt os

Kontakt